Pics.



Lämna gärna ett litet spår efter dig....

haha det har du ju rätt i! Ren reflex att trycka på svar och sen skriva - som man är van vid att skriva meddelande Skratt Men nuuuuu får du svaret i din blogg istället så du ser det hihi =)))



Hoppas oxå att vikten är bra på torsdag trots allt =) För mat det har jag ju gott om och mätt & nöjd blir hon när hon äter så får hoppas att diarren lägger sig och inte ställer till det och att det beror på nåt jag har ätit bara..



Ja visst är det skönt att bara kunna ta dagarna som dem kommer?! Åh va segt att han inte har semester fören då men å andra sidan är ju vädret inget vidare :/ Men oavsett regn eller sol så är det ju väldigt skönt att ha dem hemma när man har barn för att kunna hjälpas åt med allt :) Man drar ett ganska stort lass själv hemma och framför allt du med 2 barn och dessutom hus med trädgård. Jag ska INTE klaga med bara ett barn och bor i lägenhet =) Hunden e ju så snäll så hon knappt märks haha



Naw tack! Det är så otroligt roligt att handla bland alla dessa fantastiskt söta kläderna som finns! Håller med om att det finns såå mkt mer till flickor än till pojkar! Lite trist faktiskt! Fast Kevin har ju massor med tuffa kläder! =D Och Alicia! =)) Söta barn med söta kläder! <3 kraaaaaaaaaaam

2012-07-16 // 13:08:16



» Maja

Tack! :) Och grattis till storkillen!!! Så söt han är!! :)

2012-07-16 // 14:50:47




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin





Dessie är en tjej född 87 som bloggar om sin vardag med sambon A, även nämnd som hjärtat, dottern Alicia och sonen Kevin. Huset tar sin lilla tid, skolan kör igång igen samtidigt som dagislämningar, en bebis hemma.. hushållet att sköta.. och såklart bloggen! Follow and enjoy :)


Alicia är ett februaribarn av årsmodellen 2009 och är nu i sina bästa år, enligt henne själv iallafall. Född med hjärtfelet AVSD och opererad. Energisk, babbelmoster och spjuver är tre ord som beskriver finaste Alicia bäst!


Kevin är ett aprilbarn av nyaste årsmodellen och är väldigt efterlängtad, precis som sin syster. Han har en enorm vilja och är en glad bebis. Även Kevin föddes med blåsljud, men hålen i hans lilla hjärta ska växa ihop själva. Alicia kallar Kevin för "stumpestumpan" när han är ledsen ;)

Kolla in min bloppis på reuse.se