Natta!

Dags att krypa till kojs! Lätt att det blir så sent nu när hjärtat har semester och man inte tänker på de där morgonpigga solstrålarna som vaknar om 5-7 timmar ;)
Just nu ligger Kevin hos hjärtat och får nattamaten och myser! Så nu sover han nog en 5 timmar på detta =D Vaknar alltid några gånger på natten men möjer sej så fint med napp och musik!

Fått målat första rundan med den beige (stavning?) som vi så fint blandade med äckelbillig färg höhö ;) Blev tokbra! Jag ville ha vitt, men inte A, så det blev ngt mellan vitt och den vi hade innan!
Så nu är första gången målad, och imorgon blir det andra och förhoppningsvis även sista! Sen ska vi BARA ta andra sidan av rummet med.. den vi använder :O
Näe, natta!

Lämna gärna ett litet spår efter dig....
» Hanna

Ja att man inte lär sig att lägga sig i tid :O Men man vill ju få ut så mycket av dagen också ;) Svår balans :P Och när ingen klocka ringer så hysteriskt tidigt så :P Ja förutom söta barnen ;)Vitt är fint mot teglet :) Så har ju vi det :P

2012-08-01 // 20:16:00
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

Dessie är en tjej född 87 som bloggar om sin vardag med sambon A, även nämnd som hjärtat, dottern Alicia och sonen Kevin. Huset tar sin lilla tid, skolan kör igång igen samtidigt som dagislämningar, en bebis hemma.. hushållet att sköta.. och såklart bloggen! Follow and enjoy :)


Alicia är ett februaribarn av årsmodellen 2009 och är nu i sina bästa år, enligt henne själv iallafall. Född med hjärtfelet AVSD och opererad. Energisk, babbelmoster och spjuver är tre ord som beskriver finaste Alicia bäst!


Kevin är ett aprilbarn av nyaste årsmodellen och är väldigt efterlängtad, precis som sin syster. Han har en enorm vilja och är en glad bebis. Även Kevin föddes med blåsljud, men hålen i hans lilla hjärta ska växa ihop själva. Alicia kallar Kevin för "stumpestumpan" när han är ledsen ;)

Kolla in min bloppis på reuse.se