Varför inte bara fråga?

Vet inte hur många som lagt märke till det.. men om jag skriver ngt på fejjan, och får en bunte "?" så svarar jag inte. Det är så satans opersonligt att skriva ett frågetecken. Fråga vad det är istället så kanske det kommer fram ett svar?
 
Är mycket som händer just nu, men vissa bryr sig inte helt enkelt. Jag vet iallafall vilka jag har på min sida och vilka som finns här  ♥ Ska man behandla någon illa, så får man bannemig ta konsekvenserna av det också!
Att bara vara självupptagen och inte bry sig om någon än sig själv fungerar inte i det verkliga livet, och man kommer inte långt här i världen på att bete sig som en barnrumpa.Jag, jag, jag, jag... det funkar inte i min värld.
 
Annars då? Jo det regnar som fäääsen ute och det lutar åt att det blir en innedag! Ska försöka (försöka!!) ha maten klar till 16 när hjärtat är hemma med tanke på att det är tävling idag.. så han är ju bara hemma och vänder. Kan ju va bra med lite i magen först då ;)
 
Snart, snart, snaaaart!
 

Lämna gärna ett litet spår efter dig....

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

Dessie är en tjej född 87 som bloggar om sin vardag med sambon A, även nämnd som hjärtat, dottern Alicia och sonen Kevin. Huset tar sin lilla tid, skolan kör igång igen samtidigt som dagislämningar, en bebis hemma.. hushållet att sköta.. och såklart bloggen! Follow and enjoy :)


Alicia är ett februaribarn av årsmodellen 2009 och är nu i sina bästa år, enligt henne själv iallafall. Född med hjärtfelet AVSD och opererad. Energisk, babbelmoster och spjuver är tre ord som beskriver finaste Alicia bäst!


Kevin är ett aprilbarn av nyaste årsmodellen och är väldigt efterlängtad, precis som sin syster. Han har en enorm vilja och är en glad bebis. Även Kevin föddes med blåsljud, men hålen i hans lilla hjärta ska växa ihop själva. Alicia kallar Kevin för "stumpestumpan" när han är ledsen ;)

Kolla in min bloppis på reuse.se