Stooor bebis!

Tog på Kevin favvo-bodyn från Pop idag, och upptäckte att den snart är för liten! Och Pop har ändå ganska generösa storlekar! Är en 68 han har :S Buuhuu!
Såhär fin är den..

(bild lånad)
Men får väl göra någon annan body till  favvo nu då ;) Just nu ligger han och beklagar sig allt vad han kan i gymmet, antagligen för jag inte har tagit upp honom haha ;) Men han behöver träna!

Jag, Alicia och Kevin har varit uppe sen 7, så jag fick hela 4 timmars sömn idag. Wiiie.
Nu är hjärtat också uppe, Alicia som väckte honom misstänker jag :p


Lämna gärna ett litet spår efter dig....

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

Dessie är en tjej född 87 som bloggar om sin vardag med sambon A, även nämnd som hjärtat, dottern Alicia och sonen Kevin. Huset tar sin lilla tid, skolan kör igång igen samtidigt som dagislämningar, en bebis hemma.. hushållet att sköta.. och såklart bloggen! Follow and enjoy :)


Alicia är ett februaribarn av årsmodellen 2009 och är nu i sina bästa år, enligt henne själv iallafall. Född med hjärtfelet AVSD och opererad. Energisk, babbelmoster och spjuver är tre ord som beskriver finaste Alicia bäst!


Kevin är ett aprilbarn av nyaste årsmodellen och är väldigt efterlängtad, precis som sin syster. Han har en enorm vilja och är en glad bebis. Även Kevin föddes med blåsljud, men hålen i hans lilla hjärta ska växa ihop själva. Alicia kallar Kevin för "stumpestumpan" när han är ledsen ;)

Kolla in min bloppis på reuse.se