Nytt?

Det var ju på tiden! Nu har jag också fått nya blogg.se! Inte en dag försent.. med tanke på att jag blev lovad för 1,5 månad sedan..
Men bytar snart över till Blogger istället eftersom blogg.se bara klabbar.
Ni kommer dock inte märka mycket av bytet.. mer än bloggdesignen och upplägget kanske ;)

Tränat och är helt slut, sitter med min vitamin nu och tänkte ta en dusch.. och precis då vaknade Kevin och var ledsen. Liten kille mår inget bra idag, och febern är på väg upp igen :/

Får väl sätta Alicia att måla och ta med mig K in på toa ;) Duscha är ett måste! :)

Lämna gärna ett litet spår efter dig....

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

Dessie är en tjej född 87 som bloggar om sin vardag med sambon A, även nämnd som hjärtat, dottern Alicia och sonen Kevin. Huset tar sin lilla tid, skolan kör igång igen samtidigt som dagislämningar, en bebis hemma.. hushållet att sköta.. och såklart bloggen! Follow and enjoy :)


Alicia är ett februaribarn av årsmodellen 2009 och är nu i sina bästa år, enligt henne själv iallafall. Född med hjärtfelet AVSD och opererad. Energisk, babbelmoster och spjuver är tre ord som beskriver finaste Alicia bäst!


Kevin är ett aprilbarn av nyaste årsmodellen och är väldigt efterlängtad, precis som sin syster. Han har en enorm vilja och är en glad bebis. Även Kevin föddes med blåsljud, men hålen i hans lilla hjärta ska växa ihop själva. Alicia kallar Kevin för "stumpestumpan" när han är ledsen ;)

Kolla in min bloppis på reuse.se