Nytt skal!

Fick hem ett nytt skal till lillebror här om dagen, och han vart supernöjd! Bra grepp, stöttåligt och dessutom... snyggt! Är det vita skalet från Idiwa.se som jag pratar om! Det är ju bara ett plus i kanten att de dessutom har superlåga priser på Idiwa! Tanken var att jag skulle ha detta själv, men eftersom det inte blev en Samsung för mig den här gången så fick lillebror det, och ingen blev lyckligare än han!
Titta in på Idiwa.se om du söker tillbehör till mobilen vettja!

(bilden är lånad härifrån)

Lämna gärna ett litet spår efter dig....

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

Dessie är en tjej född 87 som bloggar om sin vardag med sambon A, även nämnd som hjärtat, dottern Alicia och sonen Kevin. Huset tar sin lilla tid, skolan kör igång igen samtidigt som dagislämningar, en bebis hemma.. hushållet att sköta.. och såklart bloggen! Follow and enjoy :)


Alicia är ett februaribarn av årsmodellen 2009 och är nu i sina bästa år, enligt henne själv iallafall. Född med hjärtfelet AVSD och opererad. Energisk, babbelmoster och spjuver är tre ord som beskriver finaste Alicia bäst!


Kevin är ett aprilbarn av nyaste årsmodellen och är väldigt efterlängtad, precis som sin syster. Han har en enorm vilja och är en glad bebis. Även Kevin föddes med blåsljud, men hålen i hans lilla hjärta ska växa ihop själva. Alicia kallar Kevin för "stumpestumpan" när han är ledsen ;)

Kolla in min bloppis på reuse.se