Nu så.

Nu har jag äntligen bestämt mig och klickat hem en ny mobil! Eller ja, jag har förlängt mitt abonemang ;) Blev till och med billigare i månaden än vad det är just nu ;) Inte helt fel.. och förhoppningsvis med en mobil som kan fungera när jag vill.. så ska nog vardagen bli liiite enklare med ;)
Inte gjort mycket idag, mest legat på soffan. Feber, halsont, ledvärk och täppt näsa. Skitkul, verkligen. Resten av familjen åkte iväg och hade kul idag.. schysst.

Kevin är lite förkyld han med.. undrar om han ärvde mitt imunförsvar? Hans tredje förkylning (eller fjärde?) sen han föddes! Ojoj.
På måndag ska killen vägas och mätas! Ska bli kul att se hur mkt han gått upp nu :D

Skulle baka ikväll, men inte grejer hemma till det. Är på fruktansvärt dåligt humör och tänker gå och lägga mig nu. Roat mig med att kolla kläder till barnen, höst & vinterkläder.. och så tog jag tvätten och satte igång en maskin innan. Mycket kläder som är för små nu.. så blir väl snart en tradera runda! Alicias fina tingeling-klänning är för liten! :( Men får sälja den dyrt och köpa en ny till henne :D

Nää, natta!


Lämna gärna ett litet spår efter dig....

Åh, vad blev det nu för någon telefon? :)

2012-08-19 // 16:10:04
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

Dessie är en tjej född 87 som bloggar om sin vardag med sambon A, även nämnd som hjärtat, dottern Alicia och sonen Kevin. Huset tar sin lilla tid, skolan kör igång igen samtidigt som dagislämningar, en bebis hemma.. hushållet att sköta.. och såklart bloggen! Follow and enjoy :)


Alicia är ett februaribarn av årsmodellen 2009 och är nu i sina bästa år, enligt henne själv iallafall. Född med hjärtfelet AVSD och opererad. Energisk, babbelmoster och spjuver är tre ord som beskriver finaste Alicia bäst!


Kevin är ett aprilbarn av nyaste årsmodellen och är väldigt efterlängtad, precis som sin syster. Han har en enorm vilja och är en glad bebis. Även Kevin föddes med blåsljud, men hålen i hans lilla hjärta ska växa ihop själva. Alicia kallar Kevin för "stumpestumpan" när han är ledsen ;)

Kolla in min bloppis på reuse.se