Negerbollar!

Ja i min familj säger vi negerbollar! Eller ja.. Alicia säger "ejebojja" med tanke på att hon faktiskt bara är tre. Tänker inte säga chokladbollar, icke! Vad säger du?

Pluggat, och ska fixa med tvätten.. sen ställa mig på crosstrainern en stund innan jag pluggar klart innan sängen. Är vad jag gjort idag, tvättat, städat, tränat och pluggat.. och därimellan såklart tagit hand om mina busungar med.. varav den ena busungen har varit väääldigt närgången och mammig idag eftersom hon inte mår bra. Var skönt att vi kom ut på prommis idag iaf! Imorgon blir det en stund i parken om det är fint väder =) Ta med lite fika dit med tänkte jag.. sen kommer mapa hit en runda på eftermiddagen innan jag ska ställa mig och laga middagen. Hjärtat har ju ändrar träningen till tisdagar nu.. så denna veckan blir det inte två dagar i rad som Alicia inte ser röken av honom iaf.. är ju en dag mellan! Kanske blir en smula lättare?

Nähej, tvätten!
 


Lämna gärna ett litet spår efter dig....

Negerbollar såklart :D

2012-08-28 // 10:42:53
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

Dessie är en tjej född 87 som bloggar om sin vardag med sambon A, även nämnd som hjärtat, dottern Alicia och sonen Kevin. Huset tar sin lilla tid, skolan kör igång igen samtidigt som dagislämningar, en bebis hemma.. hushållet att sköta.. och såklart bloggen! Follow and enjoy :)


Alicia är ett februaribarn av årsmodellen 2009 och är nu i sina bästa år, enligt henne själv iallafall. Född med hjärtfelet AVSD och opererad. Energisk, babbelmoster och spjuver är tre ord som beskriver finaste Alicia bäst!


Kevin är ett aprilbarn av nyaste årsmodellen och är väldigt efterlängtad, precis som sin syster. Han har en enorm vilja och är en glad bebis. Även Kevin föddes med blåsljud, men hålen i hans lilla hjärta ska växa ihop själva. Alicia kallar Kevin för "stumpestumpan" när han är ledsen ;)

Kolla in min bloppis på reuse.se