Muuuuffins!

Tig tillfället i akt (sovande barn!) i kväll och bakade muffins, godaste på länge så får bjuda J imorgon när han komner för att hjälpa till sista dagen ;)
Alicia lär väl blir glad hon med, älskar mammas muffins ju :D

Kevin nannar, är orolig, gnäller och har på gränsen till feber. Fick en alvedon innan så blev han lite gladare. Undrar varför han har feber :O Tänder? Förkylning? Hmm!

En varm dusch, sen sängen! :)
Svärmor skrev detta på fejjan innan, glad jag blev :)
"Vi la oss Alicia o jag. Jag låtsas sova
farmor farmor! jag svarar inte då börjar hon sjunga tyst o stilla blinka lilla stjärna. Efter en stund viskar hon farmor farmor igen, jag tittar upp en kort stund, då säger hon, farmor jag älskar dej och stryker mej över armen. Vad säga, farmor smälter som glass i solen :) :) Nu sover hon det lilla livet :)"


Lämna gärna ett litet spår efter dig....

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

Dessie är en tjej född 87 som bloggar om sin vardag med sambon A, även nämnd som hjärtat, dottern Alicia och sonen Kevin. Huset tar sin lilla tid, skolan kör igång igen samtidigt som dagislämningar, en bebis hemma.. hushållet att sköta.. och såklart bloggen! Follow and enjoy :)


Alicia är ett februaribarn av årsmodellen 2009 och är nu i sina bästa år, enligt henne själv iallafall. Född med hjärtfelet AVSD och opererad. Energisk, babbelmoster och spjuver är tre ord som beskriver finaste Alicia bäst!


Kevin är ett aprilbarn av nyaste årsmodellen och är väldigt efterlängtad, precis som sin syster. Han har en enorm vilja och är en glad bebis. Även Kevin föddes med blåsljud, men hålen i hans lilla hjärta ska växa ihop själva. Alicia kallar Kevin för "stumpestumpan" när han är ledsen ;)

Kolla in min bloppis på reuse.se