Mat i ugnen.

Nu står maten äntligen i ugnen, Kevin har slutat gnälla och somnat, salladen står klar i kylen, citronvattnet på kylning och diskmaskinen är igång. Puuuuh. Ska bli skitfint med mat, fast jag mår illa så är jag hungrig.. ganska jobbig kombo egentligen!

Massa tankar som snurrar idag om både det ena och det andra, om pissråttan som jag inte tänker nämna vid namn, om både lillebror och lillelillebror, om Alicias & Kevins kommande EKG och UKG, skolan, dagis m.m. Snurr snurr!
Snart slutar ena tävlingen i bloggen, och snart startar en ny, med kläder från Mysmyran!

Lämna gärna ett litet spår efter dig....

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

Dessie är en tjej född 87 som bloggar om sin vardag med sambon A, även nämnd som hjärtat, dottern Alicia och sonen Kevin. Huset tar sin lilla tid, skolan kör igång igen samtidigt som dagislämningar, en bebis hemma.. hushållet att sköta.. och såklart bloggen! Follow and enjoy :)


Alicia är ett februaribarn av årsmodellen 2009 och är nu i sina bästa år, enligt henne själv iallafall. Född med hjärtfelet AVSD och opererad. Energisk, babbelmoster och spjuver är tre ord som beskriver finaste Alicia bäst!


Kevin är ett aprilbarn av nyaste årsmodellen och är väldigt efterlängtad, precis som sin syster. Han har en enorm vilja och är en glad bebis. Även Kevin föddes med blåsljud, men hålen i hans lilla hjärta ska växa ihop själva. Alicia kallar Kevin för "stumpestumpan" när han är ledsen ;)

Kolla in min bloppis på reuse.se