Mam Trainer.

Hade världens problem att få i Kevin vatten till maten, men nu har vi testat Mam Trainer och ungen dricker vatten som aldrig förr :) Fast han måste suga ordentligt för att få ut vattnet så går det galant !


MAM Trainer är den perfekta kombinationen av form och funktion. Den är omtyckt av både föräldrar och bebisar och är perfekt för bebisens aktiva vardag.

  • Storlek: 220 ml
  • Med en mjuk drickpip för en lätt övergång mellan amning eller flaska till mugg
  • Spillfri
  • Enkel att hålla i, perfekt att ta med sig
Älskar MAMs produkter!

Lämna gärna ett litet spår efter dig....

MAM's produkter är verkligen helt fantastiska! Älskade dom när sonen var liten :) Nu får jag nöja mig med att skämma bort mina vänners småttingar istället, hehe.

2012-08-23 // 18:08:35
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

Dessie är en tjej född 87 som bloggar om sin vardag med sambon A, även nämnd som hjärtat, dottern Alicia och sonen Kevin. Huset tar sin lilla tid, skolan kör igång igen samtidigt som dagislämningar, en bebis hemma.. hushållet att sköta.. och såklart bloggen! Follow and enjoy :)


Alicia är ett februaribarn av årsmodellen 2009 och är nu i sina bästa år, enligt henne själv iallafall. Född med hjärtfelet AVSD och opererad. Energisk, babbelmoster och spjuver är tre ord som beskriver finaste Alicia bäst!


Kevin är ett aprilbarn av nyaste årsmodellen och är väldigt efterlängtad, precis som sin syster. Han har en enorm vilja och är en glad bebis. Även Kevin föddes med blåsljud, men hålen i hans lilla hjärta ska växa ihop själva. Alicia kallar Kevin för "stumpestumpan" när han är ledsen ;)

Kolla in min bloppis på reuse.se