Kalas.

Alicia börjar redan göra sig klar inför kvällens kalas ;) Min kusin fyllde 25 och ska firas idag, så hjärtat och ungarna åker ner, och jag lägger kroppen på soffan! Sjukt tråkigt men inte mkt jag kan göra åt saken nu..

Ungen är iaf duschad.. gick förvånansvärt bra =) Flätor i håret så det kan se lite fint ut sen med, och nagellacket håller på att torka i skrivande stund =)

Kevin tog sig en tupplur efter skogspromenaden och sover gott i vagnen.. sen när han vaknar ska han också bli ren, och äta!
 

Lämna gärna ett litet spår efter dig....

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

Dessie är en tjej född 87 som bloggar om sin vardag med sambon A, även nämnd som hjärtat, dottern Alicia och sonen Kevin. Huset tar sin lilla tid, skolan kör igång igen samtidigt som dagislämningar, en bebis hemma.. hushållet att sköta.. och såklart bloggen! Follow and enjoy :)


Alicia är ett februaribarn av årsmodellen 2009 och är nu i sina bästa år, enligt henne själv iallafall. Född med hjärtfelet AVSD och opererad. Energisk, babbelmoster och spjuver är tre ord som beskriver finaste Alicia bäst!


Kevin är ett aprilbarn av nyaste årsmodellen och är väldigt efterlängtad, precis som sin syster. Han har en enorm vilja och är en glad bebis. Även Kevin föddes med blåsljud, men hålen i hans lilla hjärta ska växa ihop själva. Alicia kallar Kevin för "stumpestumpan" när han är ledsen ;)

Kolla in min bloppis på reuse.se