Kaffe.

Haft kaffegäster ikväll, massa trevligt :D Dock börjar ögonen gå i kors nu så är väl hög tid att krypa ner under täcket ;) Kevin har varit vaken mestadelen av kvällen och kommer nog drömma sött om Nilles skägg inatt ;) Att han ville ha det! Haha :D
 
Imorgon ska jag och Alicia försöka städa på hennes rum, igen! Funderar starkt på att halvera antalet leksaker.. men vill inte egntligen :P
Hur håller ni reda på leksaker?
 
Laaater!
 
Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Skiter du i mig, skiter jag i dig..

Lämna gärna ett litet spår efter dig....

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

Dessie är en tjej född 87 som bloggar om sin vardag med sambon A, även nämnd som hjärtat, dottern Alicia och sonen Kevin. Huset tar sin lilla tid, skolan kör igång igen samtidigt som dagislämningar, en bebis hemma.. hushållet att sköta.. och såklart bloggen! Follow and enjoy :)


Alicia är ett februaribarn av årsmodellen 2009 och är nu i sina bästa år, enligt henne själv iallafall. Född med hjärtfelet AVSD och opererad. Energisk, babbelmoster och spjuver är tre ord som beskriver finaste Alicia bäst!


Kevin är ett aprilbarn av nyaste årsmodellen och är väldigt efterlängtad, precis som sin syster. Han har en enorm vilja och är en glad bebis. Även Kevin föddes med blåsljud, men hålen i hans lilla hjärta ska växa ihop själva. Alicia kallar Kevin för "stumpestumpan" när han är ledsen ;)

Kolla in min bloppis på reuse.se