Jösses.

Jag är helt slut i skallen. Alicia ligger nu i säng iaf, egentligen för tidigt men är bara bra om hon somnar tidigare med tanke på hur sent det blev igår, Tror hon tystnade halv nio. Att gå över sängtiden på vardagar... inte ok!
Kevin har inte gjort annat än skrikit, gråtit och varit allmänt ledsen idag. Tror han har ont i magen :( Så bra gick det med att ta bort dropparna :S Skit!
Annars har vi inte gjort jättemycket idag.. var ute i skogen en runda innan lunchen, och så har vi städat. V-rummet mest men lite småplock i de andra rummen med. Ska in i badrummet nu och ta tvätten och plocka lite där inne med tänkte jag ;)


Lämna gärna ett litet spår efter dig....

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

Dessie är en tjej född 87 som bloggar om sin vardag med sambon A, även nämnd som hjärtat, dottern Alicia och sonen Kevin. Huset tar sin lilla tid, skolan kör igång igen samtidigt som dagislämningar, en bebis hemma.. hushållet att sköta.. och såklart bloggen! Follow and enjoy :)


Alicia är ett februaribarn av årsmodellen 2009 och är nu i sina bästa år, enligt henne själv iallafall. Född med hjärtfelet AVSD och opererad. Energisk, babbelmoster och spjuver är tre ord som beskriver finaste Alicia bäst!


Kevin är ett aprilbarn av nyaste årsmodellen och är väldigt efterlängtad, precis som sin syster. Han har en enorm vilja och är en glad bebis. Även Kevin föddes med blåsljud, men hålen i hans lilla hjärta ska växa ihop själva. Alicia kallar Kevin för "stumpestumpan" när han är ledsen ;)

Kolla in min bloppis på reuse.se