Går inte.

Har försökt nu tre gånger att plugga idag.. men är det inte den ena ungen så är det den andra. Skiter snart fullständigt i det, ger upp. Fattar inte hur andra saker kan vara så jävla mycket viktigare än mina studier..
Men antar att det är egot som trillar in..

Iallafall, så sitter Alicia och kollar på Alvin och gänget, och bygger lego emellanåt. Kevin ligger i vagnen och är skitsur över att jag la honom där. Killen har börjatr visa temperament nu :O Han har precis fått mat så hoppas han kan sova en stund. Jag och Alicia måste få ngt i magarna, mer än glassen innan ^^
Sen när vi väl ätit klart så är det väl dags för K att vakna.. OM han somnar öht.

På måndag ska jag ringa bm, pallar inte detta längre. Två veckor innan lingonveckan börjar mensvärken.. och varar typ en vecka efter lingonveckan. Kuuuuul. Har ont så jag är kräkfärdig :(
Har gjort klart lillemans puréer nu, så behöver jag inte göra på ett antal veckor... eller månader ;)
Maaaaaaaaat!

Lämna gärna ett litet spår efter dig....

Såååå söt :D

2012-08-04 // 15:56:50
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin

Dessie är en tjej född 87 som bloggar om sin vardag med sambon A, även nämnd som hjärtat, dottern Alicia och sonen Kevin. Huset tar sin lilla tid, skolan kör igång igen samtidigt som dagislämningar, en bebis hemma.. hushållet att sköta.. och såklart bloggen! Follow and enjoy :)


Alicia är ett februaribarn av årsmodellen 2009 och är nu i sina bästa år, enligt henne själv iallafall. Född med hjärtfelet AVSD och opererad. Energisk, babbelmoster och spjuver är tre ord som beskriver finaste Alicia bäst!


Kevin är ett aprilbarn av nyaste årsmodellen och är väldigt efterlängtad, precis som sin syster. Han har en enorm vilja och är en glad bebis. Även Kevin föddes med blåsljud, men hålen i hans lilla hjärta ska växa ihop själva. Alicia kallar Kevin för "stumpestumpan" när han är ledsen ;)

Kolla in min bloppis på reuse.se