Sunday.

Precis blitt klar med en tenta, och går på nästa om en stund. Börjar känna mej stressad till att bli klar med de här två kurserna :O Men det SKA GÅ! Så de så ;) Maila en gammal lärare ska jag göra imorron med, se vad han kan hjälpa mej med ;)
Frågade precis A om han kunde kolla om det fanns någon brun pe-u-de-de-i-en-ge i skåpet.. så kom han inte till skott.. och Alicia skäller på han "paaaaappa! du skulle kolla om de fanns nån pe-o-an-te-de-i-aa i skåpet!" Haha ;)

Blivit klar med lillemans puréer med ;) Blev tre fulla glasslådor med mat :) Räcker nog ett tag och han äter redan som en tok av det, och magen verkar klara det galant! Ska nog till och med ta i lite mer olja så han mage blir lite bättre ;)

Kan ni gissa smakerna på puréerna? ;)



Iiiiiiiiihhh, har sådär satans ont igen :/ Knappt ngt som hjälper heller! Tur jag ska ringa bm imorgon och få recept på p-ringarna då ju! Så kan det hjälpa lite iaf.. är ju trots allt därför jag började med p-medel för........ 10 år sen!

Lämna gärna ett litet spår efter dig....

Nej vad söta bitar av smakportioner :)



Oh det är ju jätte svårt att gissa ju :O

1. Banan

2. Ärtor och morötter

3. Har inte en j'vla aning :P

4. Morot

5. Ärtor

6. Mango

2012-08-05 // 18:59:23




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin





Dessie är en tjej född 87 som bloggar om sin vardag med sambon A, även nämnd som hjärtat, dottern Alicia och sonen Kevin. Huset tar sin lilla tid, skolan kör igång igen samtidigt som dagislämningar, en bebis hemma.. hushållet att sköta.. och såklart bloggen! Follow and enjoy :)


Alicia är ett februaribarn av årsmodellen 2009 och är nu i sina bästa år, enligt henne själv iallafall. Född med hjärtfelet AVSD och opererad. Energisk, babbelmoster och spjuver är tre ord som beskriver finaste Alicia bäst!


Kevin är ett aprilbarn av nyaste årsmodellen och är väldigt efterlängtad, precis som sin syster. Han har en enorm vilja och är en glad bebis. Även Kevin föddes med blåsljud, men hålen i hans lilla hjärta ska växa ihop själva. Alicia kallar Kevin för "stumpestumpan" när han är ledsen ;)

Kolla in min bloppis på reuse.se