Magsjuka?

Här kommer ett bajs-inlägg, jag är mamma och skriver om sådant.
Vill du inte läsa om bajs är det NU du ska stänga ner sidan!

Alltså, något är på tok här! Jag har mått illa i 1,5 dygn nu, konstant! Haft lite problem med magen också.  Kevin har sketit ner sig två gånger idag, han som annars brukar vara duktig och bajsa en gång varannan dag, eller max en gång om dagen nu när han börjat med fast föda. Alicia brukar springa på toa stup i ett, men "släpper" bara ut precis det som behövs, 10 minuter senare kan hon behöva gå igen. Men nu, nu satt hon där en bra stund och jag hörde på henne hur äcklad hon var haha. Behöver ju inte skriva så detaljerat, men lukten.. = sjuk.
Undrar vad det är vi har ätit som vi reagerat på? Jag vill lova att det är asjobbigt att må illa hela tiden iaf. Inte alls samma sak som gravid-illamående. Detta är hundratio gånger värre.

Var iaf ute i skogen en snabb sväng. Blev ju inte länge eftersom magarna inte mår bra, men vi fick lite frisk luft iaf :D Alicia hittade en massa sniglar som hon tvunget skulle klappa, blöörk! Hala, slemmia små rackare!
Ojoj, tänker på er, nu sitter ni där och tittar på det lilla livet <3
Nu ska vi vila lite, sen börja med maten.
Adios!

Lämna gärna ett litet spår efter dig....
» Hanna

Hoppas magarna blir bra snart, ja det andra med!!

Toves mage har varit upp och ner i snart 2veckor.. Men Tror det är stress och oro på nytt dagis! Idag bajsade hon igen, förra gången var det LÖST i fredagsmorgon men idag var det fastare.. Så hoppas det lugnat sig nu!



<3

2012-08-22 // 20:03:42




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin





Dessie är en tjej född 87 som bloggar om sin vardag med sambon A, även nämnd som hjärtat, dottern Alicia och sonen Kevin. Huset tar sin lilla tid, skolan kör igång igen samtidigt som dagislämningar, en bebis hemma.. hushållet att sköta.. och såklart bloggen! Follow and enjoy :)


Alicia är ett februaribarn av årsmodellen 2009 och är nu i sina bästa år, enligt henne själv iallafall. Född med hjärtfelet AVSD och opererad. Energisk, babbelmoster och spjuver är tre ord som beskriver finaste Alicia bäst!


Kevin är ett aprilbarn av nyaste årsmodellen och är väldigt efterlängtad, precis som sin syster. Han har en enorm vilja och är en glad bebis. Även Kevin föddes med blåsljud, men hålen i hans lilla hjärta ska växa ihop själva. Alicia kallar Kevin för "stumpestumpan" när han är ledsen ;)

Kolla in min bloppis på reuse.se