Tillbaka..

För ett år sen idag så skrev jag det här i bloggen..
http://dessieborgstrom.wordpress.com/2011/08/29/vecka-10-2/
 
Tänk vad tiden går :O Nu har vi ju en fyramånadersbebis :D Skönt att ha sista graviditeten överstökad med!
 
Satt och skrev ner hela Alicias hjärt-historia innan, fy vad det gjorde ont i mig! Men vill ha det på "papper" dels för vår egan skull, för hennes, och för andras :) Ska sätta mig med Kevin också, men den får ju byggas på efterhand ^^
 
Kommer nog bli bra detta, att en gång för alla kunna slopa blogg.se och alla buggar!
 
Liten Kevin sover äntligen.. haft värsta skrikfesten idag. Stackaren mår inge bra :/ Tror det är lite tänder, lite mage och lite förkylning. Och ni vet ju hur killar är när dom är sjuka ;)
 
A & A for till grannkommunen för att byta blöjorna som blev felköpta, så vi får rätt ;) Inte schysst att försöka klämma ner K:s rumpa i en blöja upp till 7kg :P

Nähej, fixa!
 
Ta dina egna beslut, låt ingen annan göra det åt dig!

Lämna gärna ett litet spår efter dig....

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin





Dessie är en tjej född 87 som bloggar om sin vardag med sambon A, även nämnd som hjärtat, dottern Alicia och sonen Kevin. Huset tar sin lilla tid, skolan kör igång igen samtidigt som dagislämningar, en bebis hemma.. hushållet att sköta.. och såklart bloggen! Follow and enjoy :)


Alicia är ett februaribarn av årsmodellen 2009 och är nu i sina bästa år, enligt henne själv iallafall. Född med hjärtfelet AVSD och opererad. Energisk, babbelmoster och spjuver är tre ord som beskriver finaste Alicia bäst!


Kevin är ett aprilbarn av nyaste årsmodellen och är väldigt efterlängtad, precis som sin syster. Han har en enorm vilja och är en glad bebis. Även Kevin föddes med blåsljud, men hålen i hans lilla hjärta ska växa ihop själva. Alicia kallar Kevin för "stumpestumpan" när han är ledsen ;)

Kolla in min bloppis på reuse.se