Mina fina.


Kalas.

Alicia börjar redan göra sig klar inför kvällens kalas ;) Min kusin fyllde 25 och ska firas idag, så hjärtat och ungarna åker ner, och jag lägger kroppen på soffan! Sjukt tråkigt men inte mkt jag kan göra åt saken nu..

Ungen är iaf duschad.. gick förvånansvärt bra =) Flätor i håret så det kan se lite fint ut sen med, och nagellacket håller på att torka i skrivande stund =)

Kevin tog sig en tupplur efter skogspromenaden och sover gott i vagnen.. sen när han vaknar ska han också bli ren, och äta!
 

3 år.

Idag är det 3 år sen Alicias lilla hjärtas lagades, och snart är det dags för ännu ett Eeg. Hoppas innerligt att det ser bättre ut den här gången <3 Starka fina lilla flicka <3

Det är även 11 månader sen jag fimpade idag!

 


Går det?

Sitter och funderar och funderar.. måste ju komma på en bättre lösning på barnens rum.. som det är nu går det bara inte :/ Vill ju kunna ha ett litet skrivbord till Alicia sen.. men det går absolut inte nu.
Hon ska troligtvis få en annan säng senare i höst/vinter.. men jag är tveksam till om den verkligen passar.. om det inte blir på tok för.. fel? Hmm!
 
Skulle städa där uppe idag.. men hittar inte orken. Borta! Är inte kul när jag är den enda som bryr mig om att försöka få det bra här heller :O
 
Kevin skriker och skriker, mår nog inte så värst bra..
Gör inte jag heller för den delen.. men vem bryr sig?
Vilket haaaappy inlägg detta blev då :S

Tagit fram korv till maten, så den hinner tina. Gjorde en deal med hjärtat.. maten står klar när han kommer hem om han köper glass till stackars mig och min hals :P
 

Varför inte bara fråga?

Vet inte hur många som lagt märke till det.. men om jag skriver ngt på fejjan, och får en bunte "?" så svarar jag inte. Det är så satans opersonligt att skriva ett frågetecken. Fråga vad det är istället så kanske det kommer fram ett svar?
 
Är mycket som händer just nu, men vissa bryr sig inte helt enkelt. Jag vet iallafall vilka jag har på min sida och vilka som finns här  ♥ Ska man behandla någon illa, så får man bannemig ta konsekvenserna av det också!
Att bara vara självupptagen och inte bry sig om någon än sig själv fungerar inte i det verkliga livet, och man kommer inte långt här i världen på att bete sig som en barnrumpa.Jag, jag, jag, jag... det funkar inte i min värld.
 
Annars då? Jo det regnar som fäääsen ute och det lutar åt att det blir en innedag! Ska försöka (försöka!!) ha maten klar till 16 när hjärtat är hemma med tanke på att det är tävling idag.. så han är ju bara hemma och vänder. Kan ju va bra med lite i magen först då ;)
 
Snart, snart, snaaaart!
 

Kaffe.

Haft kaffegäster ikväll, massa trevligt :D Dock börjar ögonen gå i kors nu så är väl hög tid att krypa ner under täcket ;) Kevin har varit vaken mestadelen av kvällen och kommer nog drömma sött om Nilles skägg inatt ;) Att han ville ha det! Haha :D
 
Imorgon ska jag och Alicia försöka städa på hennes rum, igen! Funderar starkt på att halvera antalet leksaker.. men vill inte egntligen :P
Hur håller ni reda på leksaker?
 
Laaater!
 
Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Skiter du i mig, skiter jag i dig..

I väntan..

Shiiiit, jag svälter snart till döds! Men maten är i ugnen så dröjer väl inte allt för lång tid.. men ska inte äta såhär sent med tanke på att det faktiskt är läggdags nu :O
 
Pluttis fick byta täcke i vagnen idag, blev supernöjd :D
 
Tänkte att det kan va bra när inte åkpåsen hänger med, och med tanke på att lillkillen älskar att sova med tungt täcka så skadar det kanske inte om det är lite fint med? Kommer bli suuuper när vi ska gå med storasyrran till dagis och lillkillen kanske inte är så pigg, som idag när han vaknade vid 09.. då ska vi vara på dagis med Alicia :P Kan va bra o kunna stoppa ner han i vagnen med täcke och en flaska då :D

Tillbaka..

För ett år sen idag så skrev jag det här i bloggen..
http://dessieborgstrom.wordpress.com/2011/08/29/vecka-10-2/
 
Tänk vad tiden går :O Nu har vi ju en fyramånadersbebis :D Skönt att ha sista graviditeten överstökad med!
 
Satt och skrev ner hela Alicias hjärt-historia innan, fy vad det gjorde ont i mig! Men vill ha det på "papper" dels för vår egan skull, för hennes, och för andras :) Ska sätta mig med Kevin också, men den får ju byggas på efterhand ^^
 
Kommer nog bli bra detta, att en gång för alla kunna slopa blogg.se och alla buggar!
 
Liten Kevin sover äntligen.. haft värsta skrikfesten idag. Stackaren mår inge bra :/ Tror det är lite tänder, lite mage och lite förkylning. Och ni vet ju hur killar är när dom är sjuka ;)
 
A & A for till grannkommunen för att byta blöjorna som blev felköpta, så vi får rätt ;) Inte schysst att försöka klämma ner K:s rumpa i en blöja upp till 7kg :P

Nähej, fixa!
 
Ta dina egna beslut, låt ingen annan göra det åt dig!

Förkyld!

Usch, hela systemet är igentäppt och armhålan helt öm :S Jävla körtlar till att svullna!

Träna lite, sen duscha.. sen hålla koll på posten idag höhö. Tror dom får tuta haha :D

Kevin har börjat med samma sak som Alicia gjorde vid 4 månader.. säger man "heeej" så får man ett tillbaka :D <3

Late.

Middagen blev inte klar när jag hade tänkt att den skulle bli det :O Så nu sitter vi mest och väntar, K är supergnällig och A är suuuupertrött/trotsig. Underbart!
 
Hade mapa här på bullfika, och sen kom lillebror med :) Tyckte du gjorde ett bra val! :D Kommer bli skeeetabra det där!
 
Alicia ska troligtvis få ny säng till hösten/vintern.. om den passar :) Hoppas! Just nu har vi en mio-säng.. men är inte riktigt nöjd med den ;)
Får la se hur det blir!
 
 
Grubblar massa, förstår inte.. föraktar.

Svett.

Precis kört en 10x2 min på crosstrainern.. har sån träningsvärk från igår så benen skakar haha :P Blir nog ett pass till ikväll så jag får ihop en halvtimme! Så nöjd över att vi valde ct istället för cykeln! :)
 
Snart blir det bloggbyte! Längtar verkligen! Blir ett par dagar in i september och ni kommer som sagt inte märka det mer än att det inte går att hitta de gamla inläggen om man inte följer länkarna jag kommer hänvisa till samt att det blir en finare bloggdesign :) Nöjd som tusan!
 
Håller på att tina färs och ska snart ner och gräva upp potatis med Alicia.. ska bara in i duschen först ;) Blir Moas frestelse (?) till middag idag och tänkte förbereda det så det bara är att stoppa in formen i ugnen när mapa varit här i eftermiddag :)
 
Later!
 


miss i nassen.

Var precis nere för att tömma blåsan och passade på att tömma torktumlaren, fylla den och sen fylla tvättmaskinen haha. Skönt att bli av med massa tvätt iaf :)

kände när jag gick ner för trappan... Fy helvete vilken träningsvärk! Ojojoj :p undrar då hur det känns om ett par timmar? Mest i låren men även magen :) skööööönt!

nehej... Försöka somna om några timmar! Se om jag lyckas med tanke på timmerstockarna som dras bredvid mig :@

miss i


Negerbollar!

Ja i min familj säger vi negerbollar! Eller ja.. Alicia säger "ejebojja" med tanke på att hon faktiskt bara är tre. Tänker inte säga chokladbollar, icke! Vad säger du?

Pluggat, och ska fixa med tvätten.. sen ställa mig på crosstrainern en stund innan jag pluggar klart innan sängen. Är vad jag gjort idag, tvättat, städat, tränat och pluggat.. och därimellan såklart tagit hand om mina busungar med.. varav den ena busungen har varit väääldigt närgången och mammig idag eftersom hon inte mår bra. Var skönt att vi kom ut på prommis idag iaf! Imorgon blir det en stund i parken om det är fint väder =) Ta med lite fika dit med tänkte jag.. sen kommer mapa hit en runda på eftermiddagen innan jag ska ställa mig och laga middagen. Hjärtat har ju ändrar träningen till tisdagar nu.. så denna veckan blir det inte två dagar i rad som Alicia inte ser röken av honom iaf.. är ju en dag mellan! Kanske blir en smula lättare?

Nähej, tvätten!
 


Skogen.

Var ute i skogen en runda med barnen innan, blev lite smått förskräckt över att där inte är någon som tar hand om cykelbanan längre? Tycker det är för jävligt, så kommunen får snart ett mail!
 
Mysigt var det ute iaf, lagom varmt med lagom mycket vind. Svalkade bra! Efter en stund gick vi tillbaka och så tog vi vägen bakom grannarna hem.. och lat-fia ville åka ståbräda haha :) En liten bit fick hon åka sen var det att gå! 
 
Kevin mår inge vidare med sin feber, och hostar gör han :/ Bläää! Tror det är femte gången han har feber nu.. och han är 4 månader!
 

Nytt?

Det var ju på tiden! Nu har jag också fått nya blogg.se! Inte en dag försent.. med tanke på att jag blev lovad för 1,5 månad sedan..
Men bytar snart över till Blogger istället eftersom blogg.se bara klabbar.
Ni kommer dock inte märka mycket av bytet.. mer än bloggdesignen och upplägget kanske ;)

Tränat och är helt slut, sitter med min vitamin nu och tänkte ta en dusch.. och precis då vaknade Kevin och var ledsen. Liten kille mår inget bra idag, och febern är på väg upp igen :/

Får väl sätta Alicia att måla och ta med mig K in på toa ;) Duscha är ett måste! :)

Slut.


Då var ännu en helg slut, varför ska dom gå så fort för? Men visst, tiden går fort när man har roligt ;) Är väl lite så :)

Har inte hunnit med mycket av det vi skulle under helgen, men nya skafferiet är iaf på plats! Idag har det mest handlat om städning, sortering och när hjärtat kom hem från paddlingen så fixade vi tacos =) Muuuuums med tacos! Tror vi äter det en gång i veckan ibland haha, och Alicia älskar det! Idag åt hon en hel, är nog första gånge n faktiskt!
Har haft finbesök av K, J och lilla O hela kvällen =) Kevin har feber och gick o la sej. Kan inte komma fram till om det är förkylningen eller tänderna.. men ngt av det är det iaf. Han fick dock ingen alvedon innan han la sig eftersom febern inte var så hög.. så återstår väl att se hur natten blir!
Nääe, slänga ut folket och snyta sig!
Imorgon blir det bullfika med mapa :D

Vinnare!

Inatt när klockan slog 00.00 så drog jag två vinnare slumpvis!
Såå... vinnaren av 21 ägglossningstester är..... *trumvirvel*


Sen drog jag vinnaren av 120 tabletter folsyra, och det blev.... *ännu en trumvirvel*
Så tjejer, släng iväg ett mail till mig på [email protected] så ordnar vi med vart era vinster ska skickas! Kul med bäbisverkstäder :D
(och det fanns bara en Bella och en Elle som tävlade, så ni vet vilka ni är!)

Rensning.

Puuuuuh! Nu har vi tömt skafferiet och äntligen fått det nya på plats, och fått in allla torrvaror! Det tar ett par timmar, att mecka ihop ett skafferi från Ikea! Men älskar verkligen det nya, med lådor som går att dra ut, och lådor som följer med dörren ut :D Naaajs! Är sååå taggad att börja byta luckorna i köket.. har ju haft en hel ny köksinredning liggande i över ett år nu.. så lite kan vi ju försöka få på plats! ;)
Fortsätta att rensa "skit" i resten av huset med.. vi bor 4 pers på 54 (!!) kvm.. då kan man inte ha en massa skit! ;) Dock måste vi få klart i hallarna, sovrummet och v-rummet innan vi gör mer i köket! Och så upptäckte vi att badrummet måste målas om snart med.. Fun! (not!)

Duken och stolsdynorna är också på plats, finally! Att det ska ta sån tid egentligen? :O Dock tycker jag inte att duken stämmer in på vad jag bad A & A om.. diskret med svart bas.. :P

Uppe i ottan.

Varför ska barnen vakna så okristligt (nej jag är inte troende..) tidigt när det är jag som går upp med dem? När jag har min sovmorgon och A går upp med dem kan dom ju lätt sova till 8! Orättvist deluxe!

Kevin har iaf fått i sig sin frukost och jag & Alicia ska precis fixa vår.. inte sugen men får väl gå ;)

Igårkväll/inatt stod jag och gjorde bananmos/puré och sötpotatispuré till lilleman och frös in.. idag blir det nog lite vanlig potatis och broccoli. Visst borde vanlig potatis mätta mer än rotfrukter/grönsaker? "Får" ju inte börja med pasta, ris och sådant än !
Frulle!

Operation.

Just nu råder det kaos i hallen, och operation rensa! Har äntligen fått in en byrå som A hämtade hos K idag, så nu kan barnen ha sina mössor, vantar och såndant i vars en (eller två haha) låda och så slipper vi vända upp och ner på allt för att hitta ngt ;)

Alicia gjorde namnlappar till sig och lillebror innan idag, Kevins får ni se sen!



Freitag.

Imorgon blir Alicia 3,5.. tänka sig! Och hon utvecklas ju sjukt mycket, dock inte på samma sätt som en bebis.. men ändå.. hon lär sig massa saker varje dag!
Just nu sitter Kevin i sittern och leker, precis legat på golvet och lekt men han snurrar runt på alla håll nu och slår huvudet så mycket så jag fick flytta honom en stund haha ;)
A & A är och slänger skräp, vi hade visst samlat på oss en del igen. Tycker inte om källsortering av den anledningen. Så sätt hade det varit bättre att trycka ner allt i samma soppåse.. men inte i miljösyn!
Ikväll när vi ätit middag och barnen ska läggas så ska hjärtat köra till Mryd och handla mat & blöjor. Blir lugnast så, att han tar det när dom lägger sig ;) Han ska även hämta en byrå hos K, och sen till en familj och hämta barnmatsburkar som jag kan frysa in i =) Får bättre plats i frysen!

Tror jag ska lägga K en runda, är ju inget annat än gnäll just nu! Inte lätt att va liten ;)

ps. i love you

Filmtajm nu :) dock är boken hundrafemton gånger bättre än filmen eftersom dom skippar så sjuuuuuuuukt mycket viktiga detaljer i filmen. Men kommer man någonsin ifrån att boken är bättre än filmen?
Nu börjar det snart i igen... Och älsklingen är äntligen på hemgång!

Vill ha!

Har hittat ett jättefint halsbandfamiljesmycken.se som jag vill ha, och jag vet exakt vilken bokstav jag hade satt där i med ★ ☆ ✰ Finns dock hur mycket som helst som är supersnyggt på familjesmycken.se.. men för min del är valet lätt och jag hade burit det är vackra smycket varje dag!
Lovely - silver

Mam Trainer.

Hade världens problem att få i Kevin vatten till maten, men nu har vi testat Mam Trainer och ungen dricker vatten som aldrig förr :) Fast han måste suga ordentligt för att få ut vattnet så går det galant !


MAM Trainer är den perfekta kombinationen av form och funktion. Den är omtyckt av både föräldrar och bebisar och är perfekt för bebisens aktiva vardag.

  • Storlek: 220 ml
  • Med en mjuk drickpip för en lätt övergång mellan amning eller flaska till mugg
  • Spillfri
  • Enkel att hålla i, perfekt att ta med sig
Älskar MAMs produkter!

Nytt skal!

Fick hem ett nytt skal till lillebror här om dagen, och han vart supernöjd! Bra grepp, stöttåligt och dessutom... snyggt! Är det vita skalet från Idiwa.se som jag pratar om! Det är ju bara ett plus i kanten att de dessutom har superlåga priser på Idiwa! Tanken var att jag skulle ha detta själv, men eftersom det inte blev en Samsung för mig den här gången så fick lillebror det, och ingen blev lyckligare än han!
Titta in på Idiwa.se om du söker tillbehör till mobilen vettja!

(bilden är lånad härifrån)

Bättre?

Kan det bli en bättre start på dagen? Kevins lilla mage verkar bättre, bara min och Alicias som ska bli bra nu också. Fick nyss veta att min nya blogg snart kan öppna :D (det kommer bara att pekas om så ni hänger lixom bara med!)
Och.. så kommer nya mobilen i eftermiddag! Wiiiie.
Är fortfarande sjukt nöjd över mitt val och hoppas att jag förblir det sen när jag testat den med ;) Men det viktigaste är ju egentligen att jag får en mobil som fungerar och att månadskostnaden faktiskt blir lägre! :)



Glöm inte..

Glöm inte TÄVLA!
Vinn 21 ägglossningstester eller 120 tabletter folsyra!
http://dessiepunktnu.blogg.se/2012/august/vinn-2-vinnare.html#comment

Vinn valfri napphållare från Fridas Babysaker! http://dessiepunktnu.blogg.se/2012/august/tavling.html#comment

BUSENKELT, bara att kommentera så är chansen diiiin ;)

Mat i ugnen.

Nu står maten äntligen i ugnen, Kevin har slutat gnälla och somnat, salladen står klar i kylen, citronvattnet på kylning och diskmaskinen är igång. Puuuuh. Ska bli skitfint med mat, fast jag mår illa så är jag hungrig.. ganska jobbig kombo egentligen!

Massa tankar som snurrar idag om både det ena och det andra, om pissråttan som jag inte tänker nämna vid namn, om både lillebror och lillelillebror, om Alicias & Kevins kommande EKG och UKG, skolan, dagis m.m. Snurr snurr!
Snart slutar ena tävlingen i bloggen, och snart startar en ny, med kläder från Mysmyran!

Magsjuka?

Här kommer ett bajs-inlägg, jag är mamma och skriver om sådant.
Vill du inte läsa om bajs är det NU du ska stänga ner sidan!

Alltså, något är på tok här! Jag har mått illa i 1,5 dygn nu, konstant! Haft lite problem med magen också.  Kevin har sketit ner sig två gånger idag, han som annars brukar vara duktig och bajsa en gång varannan dag, eller max en gång om dagen nu när han börjat med fast föda. Alicia brukar springa på toa stup i ett, men "släpper" bara ut precis det som behövs, 10 minuter senare kan hon behöva gå igen. Men nu, nu satt hon där en bra stund och jag hörde på henne hur äcklad hon var haha. Behöver ju inte skriva så detaljerat, men lukten.. = sjuk.
Undrar vad det är vi har ätit som vi reagerat på? Jag vill lova att det är asjobbigt att må illa hela tiden iaf. Inte alls samma sak som gravid-illamående. Detta är hundratio gånger värre.

Var iaf ute i skogen en snabb sväng. Blev ju inte länge eftersom magarna inte mår bra, men vi fick lite frisk luft iaf :D Alicia hittade en massa sniglar som hon tvunget skulle klappa, blöörk! Hala, slemmia små rackare!
Ojoj, tänker på er, nu sitter ni där och tittar på det lilla livet <3
Nu ska vi vila lite, sen börja med maten.
Adios!

Frånvaro.

Mår sjukt illa idag och vet knappt vart jag ska ta vägen. Just nu är iaf Alicia ute med pappa A och klipper gräset och leker, och lilleman ligger på golvet och leker.. så är lugnt här för tillfället iaf. Inget kul alls att känna sig spyfärdig och ändå ha en massa måsten! Men thats life!
Ohh, imorgon eller på torsdag kommer min nya mobil :D Wihoooo. Så bra att jag äntligen kunde förlänga mitt lilla abonemang! Och att det blir billigare i måndagen, guldstjärna till Tele2!
Försöka plugga lite, eller ta disken? Tvätten väntar den med :S

Den här bilden tänkte vi att alla får i julklapp detta året ;)

Svett!

Guuuuuuud vad varmt det är! Typ 30+ här inne :S Ska bli skönt med en dusch om en stund.. men lär väl vara lika svettig efteråt haha.
Pratat med mamma en bra stund, blev glad för lillebrors skull och tror att detta är början på ngt bra :D <3 Inget kan ju iaf bli lika illa som det varit!
Meningen var att jag nu, efter att ha svept en cola, skulle sitta och redigera bilder från kameran eftersom jag äntligen installerat ps igen. Meeen, min datormus gick och dog.. och A snodde tillbaka sin nu :( Buhu! Får väl vänta till imorron då! Inte lätt att jobba i ps med en touchpad!
, bilderna.. återkommer!

Tänker tillbaka..

Idag är det 3 år sen vår värld drastiskt vändes upp och ner, ut och in på Helsingborgs Lasarett...
Alicias hjärtfel upptäcktes, precis innan det var försent.
Inläggen jag skrev första dagen på sjukhuset för tre år sen idag finns här, härhär och här.
Läste igenom det jag skrivit, och tårarna rinner. Är så sjukt glad att vi stod på oss och åkte in med henne! <3

Baka baka liten kaka.

Nu bakar jag.. igen. Skulle bakat igår, Alicia har frågat efter muffins ;) Meeen, kakaon var slut igår. Vi har inte handlat ännu, men den räckte idag ^^ Jämfört med igår, så mätte jag upp idag och kollade hur mycket där var.. 8 matskedar.. exakt för två plåtar muffins :D Undrar vem som blir glad när hon upptäcker att vi kan ta med muffins på skogspromenaden imorgon?
För övrigt är jag trött, som fan. Fick inte mycket sömn inatt och det verkar bli samma denna natten. Värmen. Är inte alls lätt att sova när det är 30 grader i sovrummet och det ligger en svettig snarkande gris brevid :S Och ja, vi har fönstert öppet men ska det hjälpa så ska fläkten isåfall stå utanför fönstert :p Och eftersom vi bor i korsningen mellan en 50-väg och en 70-väg så är här trafik.. alltid! Jag vaknar om nätterna när lastbilsjävlarna kör förbi :S
*plockar ut en plåt ur ugnen och sätter in en ny*

Känner mej helt svag i värmen, yr och illamående. Min 3-veckorsförkylning gör verkligen inte saken bättre heller! Blääää! Men den ger väl med sig.. någongång!
Ni glömmer väl inte tävla? Här och här!

Pluggar.

Sitter och pluggar allt vad jag kan samtidigt som magen kurrar, ingen bra kombo alls! Alicia ligger och sover (koooors i taket!) och Kevin ligger och småsurar i vagnen för han inte vill sova ;) Undrar om det är genetiskt det där med att vägra sova?

Pluggandet går frammåt iaf, men nu ska jag bara göra en liten sak till innan hjärtat kommer hem.. för måste vara lite mer ostörd med nästa uppgift och det är jag inte när jag är ensam med två barn hemma! Ska faktiskt bli enormt skönt när Alicia börjar fsk till hösten. Slippa planera in minsta lilla minut som ska pluggas på.. Och så får hon kompisar :) Tror knappt hon kommer behöva ngn inskolning.. med för säkerhetsskull kommer A att ta ledigt en vecka så ser vi hur det går!  Jag kan ju inte vara med, eftersom jag har både K och skolan.. går ju inte att sitta på fsk timme ut och timme in då.. men tror prinsessan blir lycklig över att få ha pappa för sig själv med!

Ska skriva schema med sen, om ngn månad.. så dom är medvetna om hur vi har tänkt oss :) Kommer bli toooooppen, så länge det går att göra så!

Vinn! (2 vinnare)

Är du gravid? Försöker du bli gravid? Var då med och tävla!
En lycklig vinnare får ett paket med hela 21st ägglossningstest och en annan lycklig vinnare får två paket (60x2 tabletter) med folsyra!

Tävlingsregler: Motivera till varför just DU ska vinna, och VAD du vill vinna! För extra chans, dela följande i din blogg och länka!

"Jag tävlar om ägglossningstester och folsyra hos Dessie! Tävla här du också!"

Sist men inte minst, motiveringen behöver inte vara världens snyfthistoria.. det kan faktiskt räcka med ett helt vanligt "jag vill vinna" ;) Men givetvis är jag nyfiken på er avsikt till varför ni vill vinna!

Vinnaren drar jag den 25/8!
Lycka till!



Stooor bebis!

Tog på Kevin favvo-bodyn från Pop idag, och upptäckte att den snart är för liten! Och Pop har ändå ganska generösa storlekar! Är en 68 han har :S Buuhuu!
Såhär fin är den..

(bild lånad)
Men får väl göra någon annan body till  favvo nu då ;) Just nu ligger han och beklagar sig allt vad han kan i gymmet, antagligen för jag inte har tagit upp honom haha ;) Men han behöver träna!

Jag, Alicia och Kevin har varit uppe sen 7, så jag fick hela 4 timmars sömn idag. Wiiie.
Nu är hjärtat också uppe, Alicia som väckte honom misstänker jag :p


Nu så.

Nu har jag äntligen bestämt mig och klickat hem en ny mobil! Eller ja, jag har förlängt mitt abonemang ;) Blev till och med billigare i månaden än vad det är just nu ;) Inte helt fel.. och förhoppningsvis med en mobil som kan fungera när jag vill.. så ska nog vardagen bli liiite enklare med ;)
Inte gjort mycket idag, mest legat på soffan. Feber, halsont, ledvärk och täppt näsa. Skitkul, verkligen. Resten av familjen åkte iväg och hade kul idag.. schysst.

Kevin är lite förkyld han med.. undrar om han ärvde mitt imunförsvar? Hans tredje förkylning (eller fjärde?) sen han föddes! Ojoj.
På måndag ska killen vägas och mätas! Ska bli kul att se hur mkt han gått upp nu :D

Skulle baka ikväll, men inte grejer hemma till det. Är på fruktansvärt dåligt humör och tänker gå och lägga mig nu. Roat mig med att kolla kläder till barnen, höst & vinterkläder.. och så tog jag tvätten och satte igång en maskin innan. Mycket kläder som är för små nu.. så blir väl snart en tradera runda! Alicias fina tingeling-klänning är för liten! :( Men får sälja den dyrt och köpa en ny till henne :D

Nää, natta!


Samsung?


(Bild härifrån)
Ska förlänga mitt abonemang och lutar åt att det blir en Samsung den här gången! Tror till och med att det blir min allra första ;) Har gått igenom träsket nu med Nokia, Motorola, Sony Ericsson och allt vad det heter.. men en Samsung har jag nog inte haft.. vad jag kan minnas iaf!

Valet står mellan en S3 och en S2. Vill ha en lur som håller, men ändå uppfyller mina krav. Blir att fundera lite till så det inte blir ett dumt spontanköp.. men redan nu är där föer fördelar än nackdelar på en av dem :)
Vi får väl se vilken det blir ;)

Kissa på golvet.

Alicia sover oroligt, alltid. Jag har vant mig och hoppas att hon växer ifrån det.
Nu ikväll började hon skrika i sängen och jag gick upp och tröstade henne, lugnade henne och försäkrade henne om att det var en dröm, det var inte på riktigt.
Hon lugnade sig lite och jag nattade om henne med Blinka lilla stjärna.
5 minuter senare skriker hon igen, samma visa.. fast Björnen sover.
En tredje gång.. och med Broder Jakob. Trodde att hon lugnade sig där och somnade...
MEN så hör jag världens jättepanikskrik när jag precis satt mig för att mata Kevin.. som var arg.
La Kevin i soffan med napp i mun för att gå upp och kolla Alicia..
Och möts av världens trevligaste syn.. och en flicka som sitter i sitt eget kiss och gråter hysteriskt samtidigt som hon säger "förlåt, förlåt, förlåt".
Hon hade satt sig på golvet, i hopp om att det var pottan (som jag tagit ner och tömt för att ta upp när jag lägger mig)..
Jösses.
Samtidigt som jag torkade kiss med två handdukar så fick jag prata lugnande med henne för att försäkra henne om att det inte gjorde något, det är sånt som händer.. det var lite mammas fel som inte tagit upp potten m.m
Nu, en 45 minuter senare tror jag att hon lyckats somna om faktiskt. Efter en runda med Blinka lilla stjärna till.

Kevin 4 månader!

Idag är det 4 månader sen finaste Kevin kom till världen! Tänk vad tiden går! På måndag är det dags för bvc, är väldigt nyfiken på vad killen väger nu :)


Natten har varit sådär, Både K & A har vaknat massa.. K håller nog på att bli förkyld, jag som smittat honom :/ Alicia är nog bara orolig som vanligt. Undrar om det någonsin kommer bli bättre?

Måste få pluggat idag, men när detta ska ske vet jag inte. Med två kinkiga ungar är det inte lätt ! Men får väl försöka iaf. Ska även ha maten klar när hjärtat kommer hem från jobb.. så ska han bara trycka i sig maten och sen köra igen. Kul.
Och inte fick jag några halstabletter igår heller, snällt.

Näe, ta tvätten sen går vi ut!

Skalsugen?

Har hittat jättefina skalIdiwa.se som passar till både Iphone och Samsung! Har ju spanat in en Samsung som nästa mobil, och tänkte då beställa ett skal eller varför inte ett par skal, härifrån :)
Detta skalalet var ganska snyggt, och grann färg med för den delen! Blir garanterat ett sådant!

(Bilden är lånad härifrån)
Dom har ju inte bara snyggt sortiment med skal, silikonfordral, sportarmband, pluggar m.m... dom har ju superfina priser med! Jag menar, varför betala mer än vad man behöver? ;)


(Samtliga bilder lånade härifrån)

Godissugen?



Har du varit med om att du varit riiiiiiiiiktigt sugen på en sorts godis men du hittar inte den sorten i affären?
Kanske bor du utomlands eller på en mindre ort? Då har jag lösningen för dig! Gå in här och kolla sortimentet! Gaaaalet vad gotte där var. Tycker att du borde ta en titt, och se om där är något för dig. Kanske favvo-godiset från barndomen som du inte kännt smaken av på år och dar? In och glo på Gotterian nu!

Jösses.

Jag är helt slut i skallen. Alicia ligger nu i säng iaf, egentligen för tidigt men är bara bra om hon somnar tidigare med tanke på hur sent det blev igår, Tror hon tystnade halv nio. Att gå över sängtiden på vardagar... inte ok!
Kevin har inte gjort annat än skrikit, gråtit och varit allmänt ledsen idag. Tror han har ont i magen :( Så bra gick det med att ta bort dropparna :S Skit!
Annars har vi inte gjort jättemycket idag.. var ute i skogen en runda innan lunchen, och så har vi städat. V-rummet mest men lite småplock i de andra rummen med. Ska in i badrummet nu och ta tvätten och plocka lite där inne med tänkte jag ;)


Städdag.

Idag städar vi, är ju hemskt tråkigt men verkligen ett måste när man bor på 54 (!) kvm med två barn!
Tvättar med, men torktumlaren kör jag inte igång förrän ikväll.. blir så varmt här inne ;)

Fortfarande sjuker, ont i halsen till förbannelse och täppt i hela snoken.
Tränade imorse, men vet inte om det var så smart egentligen. Och ja, jag vet vad som gäller när man är förkyld och träning.. men jag har varit förkyld i två veckor nu! Måste ju träna! Kör i min egen takt och kör mycket plankan. Hoppas på lite resultat snart!

Ni glömmer väl inte tävla om superfina napphållare! Chanserna är stora, och blir ännu större med fler lotter!
Jag har högerklicksskydd i bloggen.. haha, men det är faktiskt bara att markera och trycka Ctrl+C så kan man kopiera ändå höhö *smart jag är som berättar det*
TÄVLA HÄR!

Godnatt !

mms_img588063910 (MMS)

Godnatt ! Den här tjejen är sjuk... Typ jättesjuk. Känns som influensa. Ligger iallafall i sängen nu och hoppas på att kunna somna inom en snar framtid. Halsen gör ont och jag vill helst dreggla ut saliven på kudden istället för att svälja den haha. Ingen glass hemma och inga halstabletter... Kul lixom. Hoppas på att vakna frisk imorgon men sannolikheten är väl lika stor som att det skulle bli fred på jorden. Natti!


Stäääda!

Tittar bara in lite sådär snabbt för att berätta vad jag ska göra.... haha.. jag ska städa!
Normalt egentligen, att logga in bara för att skriva det?

Måste fortsätta rensningen i sovrummet så där kan bli klart det här året och eftersom Alicia var så söt (not!) idag så fick hon gå å lägga sig tidigt, innan 19! Och hon sover som en gris nu ;)
Kolla bilden, gulligast i världen! Hon sover med slime-grunkan som jag fick när jag var liten !



Kanelbulle.

God förmiddag!
Sitter och dricker min dagliga dos med c-vitamin.. och äter en av de sista kanelbullarna :D Dags att baka nya kanske? ;)

Ska snart ut och rasta Alicia en sväng i skogen, innan det blir för varmt ute tänkte jag! Så kan hon springa av sig medan Kevin sussar i vagnen! Synd bara att vägen vuxit igen annars hade vi kunnat gå den långa rundan!

Ni glömmer väl inte tävla? Många hänger upp sig på att motivera.. men det räcker med att ni vill ha den hihi ;)
Pssst! Nästa vecka kommer en tävling med Pippi-kläder!

Later!




Tävling!

Vill du vinna en valfri napphållare från Fridas Babysaker? Nu har du chansen ;)


"Jag tävlar om en valfri napphållare från Fridas Babysaker hos Dessie
Tävla
HÄR du också!"

För att delta i tävlingen behöver du göra följande!
1 Lott: Lämna en kommentar med namn, mailadress och berätta varför just du ska vinna.
2 Lotter: Gör ovanstående + Gilla Fridas babysaker på facebook! (lämna namnet du använder på facebook!)
3 Lotter: Gör ovanstående + Dela tävlingen på din blogg/facebok och lämna länken i en kommentar

1 lott är obligatorisk, men du får större vinstchans med tre ;)
Tävlingen varar i 3 veckor och avslutas Lördagen den 1 September!

(Följ mig på Bloglovin så får du veta allt om tävlingar och vinnare!)



Nanna!

Börjar bli dags för sängen. Alicia har sovit bra ikväll *peppar peppar* men lillkillen har varit ledsen och orolig :S Ska lägga honom i sängen nu, sen ska jag hoppa in i duschen innan jag också lägger mig. Är trött som bara den och kroppen värker. 

Tävlingen kommer upp under morgondagen! :)

Bulle i ugnen.

Nu kunde jag inte hålla mig längre, är inte min grej det där med att vänta med saker när jag vill göra någonting! Kollade i skafferiet för någon vecka sen och hittade två påsar med torrjäst. Är ju inget svårt egentligen att göra kanelbullar. Sen att mina händer svullnar upp till förbannelse.. deeeeet är ju en helt annan femma :P
Har iaf kavlat ut, kletat på kletet och väntar på sista jäsningen nu, sen ska det på ägg och pärlsocker och sen in i ugnen sen är jag klar för sängen vill jag lova.

Lånade bilden på samma sida som jag hittade receptet för torrjäst, kolla här!




Sugna?

Sugna på en tävling? Hoppas det, för ikväll eller imorgon kommer det upp en! :)
Nattat Alicia själv för tredje kvällen i rad.. känns trist.. supertrist.. men hjärtat är ju iväg igen så har inge val precis. Men imorgon så! ;)

Hittade en förvaringsmöbel till leksakerna på blocket innan, och kollade med svärisarna eftersom Kevin skulle få ngt av dem i gåva. Och dom nappade så A & A körde och hämtade den :D Hade ju alla backarna själv så det blev billigt och bra! Har en fundering på att ta upp den vi har i köket, och bära in byrån som står i barnrummet i vårt rum och bära ner våra byråer och ha dom vid fönstert ;) Hade passat bra till Alicias alla rit/målar/pyssel-grunkor och hade passar bättre in i köket än en barnmöbel ! Se vad hjärtat tycker med..!
Operation tömma sovrummet på skit fortsätter ikväll! När Alicia somnat ^^
Kevin när han åt gröt innan idag, haha. En tremånaders bebis ska inte äta själv!

Knocked up?

Är du gravid, eller försöker bli gravid? Eller vill inte bli gravid?
Isåfall kan du ha nytta av graviditetstest, ägglossningstest och andra smarta produkter som du kan använda enkelt hemma om du inte har lust att springa till barnmorskan stup i ett.
Graviditetstest kan kosta 50-100 spänn stycket på apoteket, men hos Billiga-tester.se kan du får dem från 4.50/st! Samma sak med ägglossningstester, billiga som tusan och ju fler du köper... desto billigare blir det!
Kika in vettja, dumt att lägga ner en halv förmögenhet när man kan få det så här billigt och dessutom hem i brevlådan efter bara någon dag ;)
Billiga-Tester.se

Minipannkakor.

Alicia beställde minipannkakor till lunch idag, sen lunch eftersom A & A fick köra och föpa ägg & mjölk haha ;) Men nu står hjärtat och gräddar dom!

Jag håller på att städa och rensa.. igen. Wiie. Den här gången är det barnens rum och vårt sovrum.. inte alls kul eftersom golvytan i vårt sovrum försvann för ett par månader sen. Blir så lätt att man ställer in allt där eftersom ingen mer än vi har tillgång till det rummet.. men vill få plats med.. och ha det lite fint!



Tävlar!

Jag tävlar om en valfri vara från MiniMini hos Agnes
Tävla
HÄR du också!


Skit.

Då fick vi beskedet. Två dagar tog det att fatta beslutet, två dagar! Tycker det är rent idiotiskt och en smula hemskt... men vi ska nog ta oss igenom det med. Tror jag..
Känns inge bra att framtiden blev så osäker helt plötsligt. Skit med.

Citronvatten.

Sitter med mitt älskade citronvatten och läser bloggar ;) Fick svar av ena läraren innan idag att jag är godkänd i den kursen :D Nu ska bara den andra bli klar med.. men är någon vecka kvar!

Både jag och lilleman har haft feber idag, så stannade hemma från firandet av lillebror idag. A & A åkte dit och grattade honom innan stora A åkte till La iaf. Han är nog snart på g hem, var något klabb med bilen :O

Alicia har gråtit och vaknat 8-9 ggr sen hon somnade vid 18-tiden.. men hon kan inte berätta vad som är fel :( Tycker inte om sånt. Men hon kanske håller på å bli sjuk hon med? Är ju inte konstigt med tanke på hur vädret skiftar hela tiden!

Tänkte att jag ska sätta mig och försöka tömma min gamla mobil och dator, och slänga ut skiten på tradera. Kanske ngn som vill ha och laga? Söndriga skärmar på båda ju.. men kan säkert få en liten slant.. hellre det än o slänga ;)

Paket!

Idag kom paketet från Ninjapuff! :D Alltså, vinsten! Jag vann ju hennes tävling om en goodiebag ;D

Pics.

Kevin sitter hos faster Eva och tuggar på en leksak som pappa hade som bebis :)Kevin testar ankan, även denna från när pappa var bebis!Inte schysst! ;)Testar stolen, och gick superbra =)Fina färger! :)

Hemma!

Nu är mina fina prinsessa hemma igen :D Har ju inte hunnit sakna henne så hemskt mycket, men har dock märkts tydligt att hon inte varit hemma höhö ;) Tyst och skönt! <3
A & A gick ner och skulle gräva potatis till middagen och jag ska se om lilleman vill sova. Precis installerad PS på datorn och hoppas på att kunna göra en av kompletteringarna från förra terminen till skolan ikväll.. om barnen samarbetar! Är ju onsdag idag = jag & barnen fixar matlagning, nattning och sånt själva!
Alicia bestämde att det skulle bli fiskpinnar, så då får det väl blir det.. inte mej emot :)
Ska göra sista uppsatsen i ena kursen ikväll med, sen är den klar.. en månad för tidigt nästan :) Skönt!

Muuuuffins!

Tig tillfället i akt (sovande barn!) i kväll och bakade muffins, godaste på länge så får bjuda J imorgon när han komner för att hjälpa till sista dagen ;)
Alicia lär väl blir glad hon med, älskar mammas muffins ju :D

Kevin nannar, är orolig, gnäller och har på gränsen till feber. Fick en alvedon innan så blev han lite gladare. Undrar varför han har feber :O Tänder? Förkylning? Hmm!

En varm dusch, sen sängen! :)
Svärmor skrev detta på fejjan innan, glad jag blev :)
"Vi la oss Alicia o jag. Jag låtsas sova
farmor farmor! jag svarar inte då börjar hon sjunga tyst o stilla blinka lilla stjärna. Efter en stund viskar hon farmor farmor igen, jag tittar upp en kort stund, då säger hon, farmor jag älskar dej och stryker mej över armen. Vad säga, farmor smälter som glass i solen :) :) Nu sover hon det lilla livet :)"


Prinsessan.

Precis pratat med prinsessan i telefon. Var ju ganska lägligt att hon ringde såhär mitt i min middagspaus ;)
Var söt och berättade vad hon hade gjort med ;)
Jag: Har du haft roligt idag?
Alicia: Jaaa!
Jag: Vad har du gjort?
Alicia: Vi gick över till tanten o såg såg ja hennes ompa! (??) Och sen sa hon ha du ätit något godis idag? neeej sa jag, det haj ja inte.
Jag: Jaha..
Alicia: Så fjågade hon om ja vijje ha godis så sa ja ja tack jäna o fick en stooooj påse o så sa ja tack så sa hon de va ingen ojsak.
Jag: Åhh vad snällt! Är de gott?
Alicia: mmm, natti natti mamma pusspuss hejdå!

:D



Pluuuugg.

Idag är det bara plugg som gäller, heeeela dagen! Grabbarna körde till L och skulle grilla där, jag har mensvärk och plugg.. så blir nudelmiddag för mig, men eftersom jag tycker det är gott gör det inget hihi ;)
Har knappt tid att titta in här, men ville visa att jag lever iaf ;)



Lika?

Protected.

Bm var skitrolig innan idag och frågade om jag nu var helt säker, om jag inte ville klämma ut ett par femkilosungar till. Nej tack ! ;)
Fick iaf p-ringarna på recept på ett år.. så är den saken ur världen. Hjärtat och Alicia har just varit nere och hämtat dom till mig! Så om en vecka är jag skyddad igen ;) Här ska det inte bli några olyckor inte! Har ju redan två planerade fina ungar <3
Kevin nannar, kinkig och surig har han varit idag.. och jag kan inte alls sätta fingret på varför :S
Kanske en period? Kanske maten? Hmm! Han käkade ärta & palsternacka för glatta livet innan idag iaf, och ikväll blir det gröt :D Duktig mammas kille är!
Fick hem stenar från skolan idag som jag ska titta på nästa vecka.. låter mindre lockande haha ;) Dino-kursen är nästan klar idaf ;) Näst sista tentan ikväll!
Och oooooj vad vi skrattade :D

Grattis igen på 15-årsdagen finaste lille-lillebror! <3

Månday.

Ojoj, så var det ny vecka.. igen!
Har gett lilleman mat, och sen flaska på det också.. sen deckade han av ngn konstig anledning haha ;)
J är här och hjälper till, och dom har Alicia där ute med.. hon fick ta på sig kläder som hon inte behöver vara rädd om.. så fick hon måla hon med :D Lycklig tjej!
Fick precis veta att T inte finns, är visserligen många år sen jag såg T.. men ändå.. ett känt ansikte i Öa. Många som kommer sakna, och undra <3 Vila i frid T <3

Gick återigen ur gruppen på fejjan som jag startade.
Förstår inte varför vissa bara ska trycka ner, och sparka på den som redan ligger? Ska kanske starta en ny grupp med folk som har lite vett innanför pannbenet? Jag delade med mig av en privat sak, eftersom jag visste att jag kunde få stöd i gruppen. Har man inget stöd o ge kan man fan hålla käft. Klart jag vet varför det blev såhär, men det behöver jag inte höra nu. Jävla apa! Behöver inga energitjuvar i mitt liv, det är tillräckligt jobbigt som det är ändå..

Lite lunch kanske och sen fortsätta plugga?
Inte fått fatt i bm ännu :S

Kossa!

Sega j*vla kossa! Ja då pratar jag inte om en människa.. utan den här blogg.se kossan som ska sega så det inte är sant när jag gebom Bloglovin ska läsa bloggarna jag följer. Blir knäpp! Och fastän blogg.se lovat mig gång på gång att det ska bli bättre och att jag själv ska få nya utseendet.. så får jag inte det! Trams!

Hörde precis ljud från Alicia och kollade, då var ungen i full färd med att leka och klä på sina dockor. Herre jösses! Mitt i natten lixom! Nu ligger hon i sin säng och gråter och skriker som en toka. Men hon vet vad som gäller, och det är inte lek efter läggdags!

Hjärtat är nock på g hem från träningen snart, och Kevin ska snart ha sin nattamat. Själv ska jag ta en låååååång varm dusch innan jag lägger mig. Är trött och har ont.

Måste komma ihåg att ringa bm så tidigt som möjligt imorgon! Ska hjärtat köra iväg Alicia till kusinen (om det nu blir så) så kan han passa på att hämta mina ringar med ;) Två flugor i en smäll där vettu!
Nähaj, palla.

Sunday.

Precis blitt klar med en tenta, och går på nästa om en stund. Börjar känna mej stressad till att bli klar med de här två kurserna :O Men det SKA GÅ! Så de så ;) Maila en gammal lärare ska jag göra imorron med, se vad han kan hjälpa mej med ;)
Frågade precis A om han kunde kolla om det fanns någon brun pe-u-de-de-i-en-ge i skåpet.. så kom han inte till skott.. och Alicia skäller på han "paaaaappa! du skulle kolla om de fanns nån pe-o-an-te-de-i-aa i skåpet!" Haha ;)

Blivit klar med lillemans puréer med ;) Blev tre fulla glasslådor med mat :) Räcker nog ett tag och han äter redan som en tok av det, och magen verkar klara det galant! Ska nog till och med ta i lite mer olja så han mage blir lite bättre ;)

Kan ni gissa smakerna på puréerna? ;)



Iiiiiiiiihhh, har sådär satans ont igen :/ Knappt ngt som hjälper heller! Tur jag ska ringa bm imorgon och få recept på p-ringarna då ju! Så kan det hjälpa lite iaf.. är ju trots allt därför jag började med p-medel för........ 10 år sen!

Zombie.

Är äckligt trött, och har ont. Tog alvedon + diklofenak igår.. men hjälpte inte alls :/ Ska kolla med bm imorgon vad hon tycker jag ska göra, kanske få ngt starkare utskrivet? Men tål ju inte hur mkt som helst heller och är ju  jag som är hemma med barnen..
Inte sovit mkt inatt, kom i säng vid ett.. och somnade vid två. Kevin vaknade och var asförbannad vid fyra och när jag äntligen fått honom att lugna sig och somna om.. ja då vaknade Alicia och klockan var halv sex. Det var lixom den sömnen det. Två timmar.
Liten Kevin är inte alls lycklig i sin sitter för tillfället, antar att han börjar bli trött. Slänga igång en film till Alicia kanske.. och mysa ner oss i soffan?Igår städade jag, fixade med ungarna, gjorde klart puréerna, planterade blommor med Alicia, lagade mat, tog tvätten & disken.. tillhör såklart vardagen men med konstant värk.. ja..
Cyklingen ligger på is eftersom jag är förkyld, mindre kul.. men gör plankan iaf!
Glaaaad unge ;) En halvtimme senare grät hon för hon inte fick bada mer ;)

Går inte.

Har försökt nu tre gånger att plugga idag.. men är det inte den ena ungen så är det den andra. Skiter snart fullständigt i det, ger upp. Fattar inte hur andra saker kan vara så jävla mycket viktigare än mina studier..
Men antar att det är egot som trillar in..

Iallafall, så sitter Alicia och kollar på Alvin och gänget, och bygger lego emellanåt. Kevin ligger i vagnen och är skitsur över att jag la honom där. Killen har börjatr visa temperament nu :O Han har precis fått mat så hoppas han kan sova en stund. Jag och Alicia måste få ngt i magarna, mer än glassen innan ^^
Sen när vi väl ätit klart så är det väl dags för K att vakna.. OM han somnar öht.

På måndag ska jag ringa bm, pallar inte detta längre. Två veckor innan lingonveckan börjar mensvärken.. och varar typ en vecka efter lingonveckan. Kuuuuul. Har ont så jag är kräkfärdig :(
Har gjort klart lillemans puréer nu, så behöver jag inte göra på ett antal veckor... eller månader ;)
Maaaaaaaaat!

Kvällen i bilder.

Bänken som Anton & Ida satt på brakade...Och oooooj vad vi skrattade :DLillebror är lite wierd! ;)Stooooor larv, blir nog en drake!Mammas rosor, fina!Baaaada!Simma!Hon vågade :DOch hon simmar själv :DGlaaaad unge ;) En halvtimme senare grät hon för hon inte fick bada mer ;)Min morbror och Kevin!Lillebror är ganska fin :PHahaha :OAlicia.... virvelvinden :PMys med morbror Emil <3
Har sjukt mycket mer bilder, men där är storebror, svägerskan eller L med.. och dom får jag inte lägga upp.. tyvärr.

Maaaat!

Idag fick Kevin hemmagjord morotspuré och lite mild havregröt.. och han bara gapar och gapar ;) Kolla reaktionen när han (på bilerna utan haklapp) inte får mer ;)
Sitta är kul =) Men ryggen orkar bara ett par minuter nu i början!Maaaaaaaaat!Finns det något bättre?Nu tog maten slut :O

Hinna med?

Har knappt hunnit med datorn idag förrutom när jag pluggade. Haft sprängade huvudvärk så jag mått kisskasst och sen kom ju givetvis migränen krypandes med.. jag som sluppit den såååå många veckor!!

Haft K, J och lilla O här hela eftermiddagen och kvällen, vi käkade tacos tsm :) Gottigt!

Kevin fick sin första smakportion idag, gröt! Och oooooj vad han tyckte om det! Hela hans kroppsspråk skrek "ge mej meeeeeeeer" Haha :D Inte helt fel! Så nu har jag kokat morötter och håller på att frysa dem, så är iaf dom smakisarna klara. Imorgon ska jag göra sötpotatis, palsternacka, majs och ärta :) Gott!
Näe, in i duschen sen sängen!
Alicia har delat med sig av ett par duploklossar =)

Kevins stol.

Kevin fick en stol igår, som han bara ska ha i det läget som den är i på bilen, alltså inte uppfälld som matstol ;) Vi amvänder ju oss inte av gåstol och då är detta ett bra komplement ;)
Nöjd var han iaf, och satt otroligt bra i den fast han bara är 3,5 månad.. men sen är han ju inte så liten heller!
Kevin i nya stolen =)Kevin och lilla Olivia :)Alicia har delat med sig av ett par duploklossar =)Storasyster hjälper till!Spännade att sitta :)Mycket roliagre att sitta än att ligga minsann ;)

Kommentera TACK!

Ni som läser, skulle ni vilja vara gulliga och kolla om ni måste trycka in en sån verifieringskod? Har än så länge bara härt en som behöver, så vill veta om det är fler ;)
Tacktack!

En del av Alicias bibliotek ;)

mms_img-11908874 (MMS)

En del av Alicias bibliotek ;)


Första & andra mosboken!

Idag kom böckerna som jag köpte av Suss, tack snälla du :D <3
A + A körde för en stund sen, efter att ha målat en andra gång och fikat lite.. så dom är nock halvvägs nere nu :)
Kevin har fått mat, och jag ska lägga honom i vagnen. Låter som han är på tok för trött för sittern :(

Fick icke godkänt på en tenta igår, en jävla poäng från godkänt! Så ska sätta mig med omtentan nu tänkte jag.. och hinns det med så ska jag ut och plantera mina fina liljor med som jag fick av A :D

Later!

Måla måla!

Ska ha hjärtat till att måla väggen en gång innan dom kör, så kan vi förhoppningsvis ta ner lister och sladdar och måla andra sidan ikväll =) Hoppas på att det räcker med en gång på den sidan eftersom där är lite bättre förutsättningar.. men får se ;) Längtar tills det är klart :D

Mina A:n ska köra ner till Hbg och hämta en tvbänk hos snällade J & P, sen ska dom handla grönsaker till Kevins mat så jag kan börja med smakisarna =) Ska bli spännande att se vad lilleman tycker ;) Alicia tycker dock det är superskummt att han ska äta.. han har ju inga tänder!

bloglovin





Dessie är en tjej född 87 som bloggar om sin vardag med sambon A, även nämnd som hjärtat, dottern Alicia och sonen Kevin. Huset tar sin lilla tid, skolan kör igång igen samtidigt som dagislämningar, en bebis hemma.. hushållet att sköta.. och såklart bloggen! Follow and enjoy :)


Alicia är ett februaribarn av årsmodellen 2009 och är nu i sina bästa år, enligt henne själv iallafall. Född med hjärtfelet AVSD och opererad. Energisk, babbelmoster och spjuver är tre ord som beskriver finaste Alicia bäst!


Kevin är ett aprilbarn av nyaste årsmodellen och är väldigt efterlängtad, precis som sin syster. Han har en enorm vilja och är en glad bebis. Även Kevin föddes med blåsljud, men hålen i hans lilla hjärta ska växa ihop själva. Alicia kallar Kevin för "stumpestumpan" när han är ledsen ;)